Huussin ja palveluiden valinta

Huussin lisätiedot saat klikkaamalla "Näytä"-nappia. Huussin valinnan jälkeen voit tarvittaessa ostaa myös maalauksen, pystytyksen ja käymälälaitteen. Käymälälaite myydään vain huussirakennuksen yhteydessä. Toimituskulut lisätään kassalla.

Tilaa nyt, toimitus sovittuna ajankohtana

Tilaa huussi ja tarvitsemasi lisäpalvelut verkkokaupasta nyt, toimitus sovittuna ajankohtana. 

Verkkokaupassa voit vertailla eri huussimalleja ja niiden ominaisuuksia. Tilauksen voit tehdä suoraan verkkokaupasta tai kysyä lisää huussimestarilta. Myös rakenne- ja materiaalimuutokset ovat mahdollisia tarvittaessa, jopa asiakkaan omien piirustusten pohjalta. 

Huusseihimme sopivat kaikki yleisimmät käymälälaitteet, mm. Biolan eco Kompostikäymälä, Kekkilän käymälät, Green Toilet -käymälät, Ecoteco, Ekoletin käymälät, pakastavat ja polttavat käymälät, Euromakki ...

Elementtipaketissa tuoteosat on pakattu kuormalavalle ja suojattu pakkausmuovilla lyhytaikaiseen varastointiin ulkona. Toimitus Posti kotimaan rahtina ns. ovelle asti -kuljetuksena. Tien pitää olla ajettavissa kuorma-autolla. Toimitus ei sisällä nosturipalvelua. Jos kohde on saaristossa tai Lapissa, niin ota yhteyttä.

Maalaus sisältää ulko- ja sisämaalauksen kahteen kertaan tai maalivalmistajan ohjeiden mukaisesti, lattia ja penkki käsitellään värittömällä puunsuojalla. Hinta sisältää normaalihintaiset vesiliukoiset maalit asiakkaan haluamilla sävyillä (1-3 sävyä). Kestopuuosia ei maalata.

Pystytyspalvelu on saatavilla enintään 300 km Raisiosta Isohuussin, Pulpettihuussin ja Uusihuussin osalta, isommissa rakennuksissa sopimuksen mukaan. Jos kohde on saaristossa, niin ota yhteyttä. Pystytys ei sisällä perustustöitä. Rakennuspaikan pitää olla autotien päässä ja valmiiksi tasattu. Kantomatka enintään 30 m. Asiakas vastaa rakennuksen alle tulevista betonilaatoista tai vastaavista perustusmateriaaleista. Muut toimitusehdot sovitaan erikseen.


Toimitusaika on pienempien huussien osalta 3 - 5 arkipäivää, maalauksen sisältävissä toimituksissa 7 - 10  arkipäivää. Isommissa huusseissa toimitusaika voi olla noin 10 - 15 arkipäivää. Toimitusaika voi vaihdella toimitustilanteen mukaan.

Ajo-ohje: aja Raision keskustasta Nesteentietä 2,5 km Naantaliin päin, käänny oikealle Merinuorikkalaan, aja 100 m ja käänny oikealle Alhaistenojankadulle, aja kadun päähän ja teollisuusalueen keskelle. Halliovi 15.

puh. 0400 520 133   

Y-tunnus: 1922185-8

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Lisätty ostoskoriin