Tervetuloa Huussitehtaalle!

Suomen Huussitehtaan puuceet, pihavarastot, ulkovessan ja varaston kombinaatiot ym. piharakennukset valmistetaan Raisiossa hyvistä kotimaisista materiaaleista 20 vuoden kokemuksella. Niissä on käsityön leima ja laatu. Mittatarkat elementit ovat helppoja asentaa hyvien kokoamisohjeiden avulla muutamassa tunnissa, muuta ei juuri tarvita kuin ruuvinväännin ja vasara. Elementtejä on helppo myös kuljettaa vaikka henkilöauton peräkärryllä. Kauemmas paketit kulkeutuvat edullisesti Postin rahtina. 

Meiltä saat myös neuvoja käymälälaitteen valintaan sekä pystytys- ja maalauspalvelut. Lopputulos on suomalaiseen maisemaan sopiva rakennus, jota kehtaa käyttää ja näyttää.


Ekologinen kuivakäymälä eli siis huussi, huusi, puucee, puusee, ulkovessa, ulkokäymälä ja mitä kaikkia nimiä tälle tarpeelliselle laitokselle olemmekaan keksineet, on hyvä ja kilpailukykyinen ratkaisu mökeille ja kaikkiin paikkoihin, joissa ei ole mahdollista rakentaa vesikäymälää. Huussi ei tarvitse sähköä eikä vettä, siksi hankinta- ja käyttökustannukset ovat edulliset. Nykyaikaiset käymälälaitteet ovat oikein käytettyinä lähes hajuttomia.


Huusseihimme sopivat kaikki yleisimmät käymälälaitteet, mm. Biolan eco Kompostikäymälä, Kekkilän käymälät, Green Toilet -käymälät, Ecoteco, Ekoletin käymälät, pakastavat ja polttavat käymälät, Euromakki ...

Parhaat huussit, paras mallisto!

Mallistossa on huusseja moneen makuun, mutta jos näistä ei löydy mieluista, niin sellainen tehdään räätälintyönä. Ota vaan rohkeasti yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS SÄHKÖPOSTILLA tai SOITA 0400 520133.

Siirry verkkokauppaan tästä...

Lisätty ostoskoriin